Blog

Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %

‍Mit sidste blogindlæg var mit mest personlige til dato. Lige siden har min indbakke svømmet i beskeder – tusind tak for al jeres omsorg, men jeg er helt okay. Jeg delte indholdet med jer, fordi livet både går op og ned, og det gør det også hos mig. Men det er ikke altid, vi får lov at se det på de sociale medier i den perfekte verden, som vi lever i. Men kan vi overhovedet leve sådan?

Read More »

Et tab må aldrig blive et tabu – et personligt blogindlæg om at miste

I søndags gik jeg gennem de vildeste 24 timer i mit liv. De af jer, der har fulgt med i ”Jernkvinde” på TV2 Play ved, at Claus og jeg på et tidspunkt forsøgte at få et barn – mere. Det passede perfekt i planerne i sommers, hvor der stadig var tid til at træne op til Hawaii igen efter en fødsel. Babyprojektet blev dog lagt på hylden, og jeg har siden haft fuld fokus på VM på Hawaii til oktober. Det har I sikkert også kunnet mærke her på bloggen, men det er ikke alt, man selv er herre over.

Read More »

Et Maraton, der aldrig slutter

I ved det måske. Jeg er altid blevet udnævnt, som den dårlige løber. En fordom jeg selv synes, at jeg gjorde op med i sommers, da jeg løb et maraton på bare 2 timer, 57 minutter og 36 sekunder. Men lige nu føler jeg, at jeg befinder midt i et maraton, der aldrig slutter. Mållinjen flyttes hver gang jeg får øje på den i horisonten. Det er et ægte Corona-maraton.

Read More »

Nyt år – nye nytårsforsætter

Julen er ovre, og 2020 lakker mod enden. Jeg har allerede tænkt over, hvad 2020 egentligt gjorde for mig (se min sidste blog), men hvad så med 2021? På dagens løbetur tømte jeg hovedet for tanker og kom frem til en hel del nytårsforsætter. Har du mon gjort dig de samme tanker for året, der snart kommer?

Read More »

Hvad fik du ud af 2020?

Mens julefreden så småt sænker sig i de mange hjem, er det også blevet tid til at gøre status på 2020 – for hvad fik jeg egentligt ud af året, der snart er gået? Og ikke mindst; Hvad kan jeg tage med mig videre? Eller måske: Fik jeg overhovedet noget ud af 2020, Corona og bare ét race på 365 dage?

Read More »

På den anden side

Jeg er på den anden side af Daytona. På vej hjem. Men tankerne flyver. For mig er det svært at komme med en rigtig raceberetning denne gang – for den har så mange sider. Jeg skal alligevel forsøge…

Read More »

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!