bg-mv-3

Et nyt kapitel

Jeg har altid sagt, at jeg aldrig bliver ”tritræner”, når folk har spurgt mig om, hvad jeg skal efter min professionelle karriere. Men jeg har fået en mulighed som jeg ikke kan modstå. En mulighed for at hjælpe andre på en helt særlig måde – en måde hvorpå jeg kan være motivator og inspirator. 

Måske er det dig, der har brug for mig?  

Jeg kender det alt for godt selv. Jeg har sat mig et mål, men hvor bliver motivationen af? Til at starte med går det derudaf. Jeg giver den gas, måske endda lidt for meget, men så er det som om luften går lidt af ballonen. Her plejer jeg at hive fat i min træner eller Claus – for når jeg ikke selv ved, hvad der skal til, så ved de det som regel. De ved, hvordan jeg får motivationen tilbage.  

Det har jeg nu fået muligheden for at give tilbage. Ikke til min træner Frank, og ikke til Claus, men til alle jer, der mangler motivation. Og jeg glæder mig, for jeg ved, hvor meget det betyder for mig! Særligt i denne tid, for corona har ikke ligefrem gjort det lettere at komme op af sofaen. Fitness er lukket, vi må ikke ses med andre og ja, you name it. Så er det altså let at forfalde til ren afslapning.  

Jeg har altid sagt nej, når jeg er blevet spurgt til lignende opgaver. Ganske enkelt fordi jeg ikke har troet på konceptet. Men det gør jeg nu, for med min nye APP samles alle de elementer, der vigtige ét sted. Her får du skræddersyede træningsforløb tilpasset dine mål, skræddersyede kostplaner og skræddersyet online coaching med mig. Det er da win-win-win!  

Nu tænker du måske: Jeg skal ikke træne op til en triatlon, så vilde mål har jeg slet ikke, at Michelle vil hjælpe mig. Jo! Jeg brænder helt ekstremt for at hjælpe dig på vejen til dine mål. Jeg er også ”bare” mor, jeg har også været gravid, jeg har også bøvlet med de ekstra kilo efterfølgende. At jeg så kender grebene fra min kandidat i Idræt og Sundhed, og kan kombinere det med ideer fra elitesportsverden, er jo kun en fordel til at få dig vellykket over målstregen. For som jeg skrev sidst, så tror jeg på, at det 80 % er mentalt, og kun 20 % er fysik, når det gælder om at nå sine mål. Jeg skal nok hjælpe dig hele vejen!  

Så uanset om du vil gennemføre din første ironman, smide 10 kg., træne op til en halvmaraton eller ændre din livsstil, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig – både med træning, kost og coaching. Du kan få fat i mig, når du har brug for det, og jeg svarer altid indenfor 24 timer.  

Nysgerrig? Tjek mit nye site ud – og jeg lover, at jeg følger med dig hele vejen, når du har brug for det!
www.michellevesterby.com

Keep Smiling, 
Michelle

Share this post

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!