Hvad får du?

  • Et skræddersyet coachingforløb med udgangspunkt i dig og dine ønsker, men med min viden og erfaring om, hvordan vi bedst når i mål

  • En personlig og nærværende coach, der følger dig på sidelinjen, og som tror på, at motivation er noget af det allervigtigste, der findes. Efter mange år som sportsudøver kan jeg slet ikke lade være med at tage medejerskab i dine mål. Lykkes du – lykkes jeg.

  • 80 % videokommunikation, så vi ser hinanden i øjnene. Beskederne er ærlige og direkte fra min hverdag. Jeg forventer samme ærlighed fra dig.

  • En skræddersyet kost- og træningsplan til dit forløb, samt login til trackingsystem, så vi sammen kan følge din udvikling. Det betyder også, at jeg ikke har nogle listepriser. For jeg har ingen forløb, der er ens.

  • En goodiebag/motivationsbag, der minder dig om Keep Smiling og troen på at lykkes.

  • Få et uforpligtende tilbud på vejen til dit mål
    Et tilbud er helt uforpligtende. Du udfylder blot et kort spørgeskema om dig og dine ønsker, så ringer jeg dig op, og sammen finder vi ud af, om vi er et godt match. Der er ingen købetvang!