Date

apr 20 2024
Expired!

Time

All Day

Keep Smiling Løb

Kære dig,
Lige nu gør du et fremragende stykke arbejde. Du træner, giver den gas, og jeg er helt sikker på, at vi sammen når dine mål.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til en helt særlig dag og et helt særligt løb, nemlig Keep Smiling Løbet. Det bliver en hyggelig og intim dag/aften i selskab med folk, der måske ligesom dig, træner sammen med mig. Det er andre, der har drømme, visioner og masser af god energi.

Keep Smiling Løbet foregår lørdag d. 20. april, og der er begrænset antal pladser.
Tilmeld dig derfor før det er for sent, men husk: du behøver ikke beslutte i dag, hvilken distance, du vil gå eller løbe på dagen (3 km., 10 km. eller halvmaraton). Det beslutter vi i fællesskab, når vi ser hvordan din træning udvikler sig. Det vigtigste er, at vi sammen får en fantastisk dag – og vi sammen har både dagen og målet at se frem til.

Løbet er ikke et motionsløb, som du kender det. Her er fokus på at det skal være eksklusivt, hyggeligt og et sted hvor alle kan være med. Du kommer til at føle dig helt tryg, også hvis det er dit første “løb.” Du bestemmer nemlig også selv om vi skal tage tid på dig eller om du “bare” gerne vil løbe din distance og være stolt af det – her er plads til ALLE!

Prisen er 695 kroner, som inkluderer selve løbet, snacks, løbe t-shirt, aftensmad på Hotel Dolphin og foredrag/sparring efter aftensmaden.

Dagens program:
13.00: Startskuddet går ved Fulgsang Sø (Vi går/løber alle på en 3 km rute, så vi kan heppe på hinanden og følges ad). Der er tidstagning til dem, som ønsker det. Jeg løber med rundt og hjælper med din motivation – samtidigt har jeg hyret flere hjælpere, der kommer og hjælper dig med at nå dit mål – uanset om det er en distance eller en tid.
15:00: Snacks og hygge
16.30: Eksklusivt lagersalg på alt Keep Smiling Merchandise – med GODE rabatter.
18:00: Aftensmad på Hotel Dolphin i Herning
19:00: Foredrag om motivation, inspiration og livsglæde. Hygge og godnat.

I er selvfølgelig velkomne til at invitere mand, kone eller børn med som heppekor – ligesom de er velkomne til at spise med og deltage i mit foredrag – men skynd dig at meld dem til, der er et begrænset antal pladser. Hvis du har en løbeveninde eller løbeven, som du gerne vil have med til løbet – så skriv lige til mig, så ser vi om det ikke kan lade sig gøre.

Jeg håber meget, at du har lyst til at være en del af Keep Smiling Løbet og dagen, så både vi to og vi alle sammen kan møde hinanden. Det skaber nemlig også motivation og inspiration – en rigtig god motivation til at tage med ind i efteråret.

Tilmelding på følgende link: https://ezme.io/c/xFG/Rcg7

Keep Smiling,
Michelle