Nogle regler er klare og tydelige, mens andre er op til dig selv at tage stilling til. Du skal blot gøre, hvad der er sundhedsmæssigt forsvarligt, får vi tudet ørerne fulde af, men hvordan er det nu lige det skal ”oversættes”. Hvis man f.eks. har et barn på knap et år og dagplejen har genåbnet. Skal den lille krudtugle så ikke derhen, for at tumle med de andre børn! – men er det forsvarligt. – Og hvad med familien- bedsteforældrene, som er i risikogruppen – må de så ikke være sammen med os? Tankerne svirrer rundt og det kan være svært at navigere, for meningerne er mange.
Vores lille familie har tyet til ”Nuser” modellen:
”Vi skal alle dø en dag, ja men alle de andre dage skal vi ikke”.
Vi bruger vores mavefornemmelse, som siger os, at vi vil leve livet her og nu og nyde hinandens selskab, for ingen af os ved, hvor længe denne tilstand varer, men selvfølgelig betyder det så også, at vi fortsat vil holdeafstand til andre mennesker, da dette er vores valg og andre har lov at have deres holdninger.
At bruge sin mavefornemmelse er for øvrigt noget, som jegøver mig i hver dag. Jeg tror det er sundt at ” slå hjernen lidt fra” i disse tider og lytte lidt mere indad. Måske dukker der pludselig noget op, som du slet ikke havde set komme. Det kan være nye løsninger på noget du har gået og tumlet med, spændende de er, nye muligheder, andre prioriteter. Vær åben!
Lige nu ser vi kreative løsninger og nye måder at dyrke sin sport og være sammen på. Virtuel Tri er et eksempel herpå og lur mig, om der ikke ”popper” mange flere ideer op.
Jeg har nu deltaget i et par stykker og det er faktisk sjovt og giver ny energi for en stund.
Jeg har jo aldrig lagt skjul på, at jeg er en impulsiv pige, som gerne vil gøre tingene på MIN måde og at jeg måske nogen gange kommer til at virke provokerende, netop fordi jeg springer ud i alting og for det meste lytter til min mavefornemmelse. En del vil nok sige, at det ikke gjorde noget, hvis mine påfund og indskydelser også lige var et lille smut forbi hjernen, førjeg førte dem ud i livet. F.eks var der ikke langt fra tanke til handling, da jeg fik min svømmepøl opsat på terrassen. Havde jeg tænkt for længe over det, var min skøre ide` aldrig være blevet ført ud i livet – men ved i hvad – det giver mig en daglig glæde og velvære.
Der kom en del kommentarer om dette nye ” legetøj” på FB – langt de fleste søde og sjove – og sådan er det da heldigvis for det meste på mine ” sider”.
Vores kommunikationsform er som regel rigtig god både på FB og Instagram, men en gang imellem smutter der en ” skruptudse”. Det er som regel, når man indimellem kommer til at leve de andres liv – eller i hvert fald” kloge” i det. Et indiansk ordsprog siger: Før du kan forstå en mand, må du vandre en mil i hans mokkasiner”.
Der vil altid være folk ” som ved bedre”, og vi falder alle i denne fælde. Jeg er blevet lidt mere bevidst om dette her på det sidste – måske fordi denne Coronatid kalder på evaluering og eftertanke. Lever jeg det liv som jeg ønsker? Er jeg den person, jeg ønsker at være? Hvad ønsker jeg for mig selv og min familie i fremtiden. Vi er ALLE forskellige og derfor er det også ekstremt vigtigt, at vi bruger vores gode energi til at finde/ eller genfinde vores inderste ønsker for det liv vi ønsker at leve og lader andre leve DERES liv.
Men man har vel lov at have sin mening og være kritisk! –BESTEMT ! Men hvordan kan man være kritisk UDEN at ”blande” sig i andres liv? Ja man bevæger sig på et ”knivsæg”.
Jeg er selv meget direkte i min form, så derfor overrasker det mig, når jeg selv føler mig ” ramt” i en eller anden sammenhæng. Jeg lever og ånder jo for ” likes” og kommentarerne fra mine følgere, men når tonen bliver for ” belærende”, eller ” ved bedre” agtigt, ryger mine parader i vejret.
Man må selvfølgelig ikke være nærtagende, når man, som jeg, bruger de sociale medier så meget, men kunsten er at finde en form, som ikke er sårende og hvor man bibeholder respekten for hinanden og erkendelsen af, at vi alle er forskellige og har hver vores definition på, hvordan et liv bør leves.
Keep Smiling!