5e94a97ad8d08c92ae9eee31_92942338_2864841933553373_873337601996619776_n

Motivation?

Hvordan forbliver man motiveret – godt spørgsmål – jeg syntes det er svært pt.

Jeg føler lidt at tingene står i stampe – det er de samme rutiner hver eneste dag og det er ikke noget jeg normalt befinder mig godt i. Jeg er en impulsiv type, som pludselig arrangerer kaffe dates, besøg af venner- alt muligt, når jeg er færdig med træningen, men nu, hvor det hedder ”bliv hjemme”, gårdagene let hen og bliver temmelig ens og forudsigelige – og dette er selvfølgelig helt ok, hvis man er typen, som finder tryghed i det.

Men jeg må nok konstatere, at jeg skal til at gøre noget,for at bryde ud af ”rytmen” – gøre noget for at jeg kan fortsætte med at væremotiveret –

 Målet er så langt væk – ja jeg ved faktisk slet ikke,hvornår næste stævne er –

Jeg har erhvervet mig en ”SwimSpa” fra DenForm Lux ved Århus– den kan jeg træne i – jeg kan cykle og svømme – men hvad træner jeg hen imod???Er det sliddet værd – kommer der overhovedet stævner i år….

Jeg racede i weekenden – et VITUAL RACE (3 km løb + 40 kmcykling + 10 km løb) – det var faktisk mega sjovt, hårdt og motiverende – jeg gik også ALL IN – med racetøj, setup og hepperkor;) Og ja jeg formåede også atfå race nerver inden start… Jeg vandt ikke – 😉 men det var nu også ret forventeligt– mit budskab var også mere – GØR NOGET! Hvad som helst, som kan højne din gejst,energi og ja give livsglæden et løft (det lyder måske voldsomt, men det er en hård tid for os alle og det med, – at der ikke er et mål i sigte – gør det ekstra svært.

HVIS jeg blot vidste, at jeg skulle race Hawaii i oktober –ja så var der ingen tvivl om, at det var 1000 gange lettere at holdemotivationen oppe, men helt ærligt – så ved jeg det ikke og jeg tvivler lidtpå, at der kommer race i 2020. – OG 2020 skulle ellers ha` været mit ÅR – mit år som mor og triatlet på top niveau.

Jeg siger – tag en dag af gangen og det skrev jeg vist ogsåi en af mine første blogs – det er også rigtigt ellers bliver vi alt for frustrerede, men vi mennesker lever også bare igennem det ” at have noget atglæde sig til”. Jeg tror vi skal lade være med at sætte en dato – en deadline, men i stedet – drømme. Jeg drømmer stadig om cykelture på Club La Santa, svømmeture i havet på Hawaii, lokale triathlon stævner, hvor alle mødes med samme interesse osv. MEN JEG TØR IKKE SÆTTE EN DATO – jeg vil ikke sætte en dato af frygt for at blive skuffet…….

Dette var faktisk slet ikke, hvor jeg ville hen med bloggen– jeg ville tale om motivation – men min motivation skifter mere eller mindre hver dag pt. – nogle dage elsker jeg at hamre 100km på cyklen og andre dage tænkerjeg ”hvad er meningen…..”. Slap dog af – bag et nyt bananbrød – drik kaffe og æd det hele……

SÅ hvordan skal jeg kunne guide dig…… JOV – drøm, tænk langsigtet uden nogen dato , begynd på ting, du har ladet vente – gør alt hvad du kan, for at være den bedste version af dig selv i disse dage og tænk samtidig på, at det ikke er en selvfølge at kunne motionere. Glæd dig over alt det du kan – mange har det meget værre end dig.

KEEP SMILING

Share this post

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!