header-mv

Min vej til podiet på Hawaii – som mor og triatlet

Hvordan kan du blive ved med at smile?  

Det spørgsmål får jeg tit. Svaret er ganske enkelt: Fordi alt min træning og alt, hvad jeg gør, har ét mål – jeg vil stå på podiet på Hawaii om 340 dage. Jeg vil være blandt de tre bedste til VM i Ironman. Bare tanken kan få mig til at smile!  

2020 blev nok ikke som nogle af os forestillede os. For det var i år, jeg skulle have trådt op på skamlen, have løftet armene over hovedet og havde nået mit mål. Men jeg tror stadig på det. For jeg kan nå det endnu – det bliver bare i 2021 i stedet for. Sådan er det vist med meget, vi havde planlagt i 2020, er det ikke?  

Men jeg smiler over det. Smiler fordi jeg nu får muligheden for at gå all in, og ikke mindst dele min vej og min kamp til podiet på Hawaii i 2021 – både som triatlet og som mor. Min vej bliver fuld af smil, men også hårdt arbejde. Du dyrker måske ikke triatlon, men til gengæld har du sikkert også et mål. Et mål om at dyrke mere sport, et mål om at få mere overskud i hverdagen eller noget helt tredje. Uanset hvad, så tror jeg på, at vi alle kan nå vores mål – det handler bare om at finde den kreative vej derhen. Den har jeg altid formået at finde – det skal jeg nok fortælle mere om 😉

Jeg lover ærlighed hele vejen igennem. Jeg lover indlæg om at være mor, mens man egoistisk (ville nogle nok sige) dyrker sin egen passion, om kost, om motivation og om livet i en triatlon-verden, som på mange måder er ganske særlig og mystisk. Og jeg lover også, at jeg deler de dage, hvor jeg skal tvinge smilet frem (har du for resten prøvet det på en hård løbetur eller en dårlig dag?) – for mit smil kommer heller ikke af sig selv hver dag, men jeg har fundet ud af, at jeg selv kan påvirke min dag med et smil.  

Nu tæller jeg ned til mit mål. 339 dage til podiet. 339 dage til målet. Find dit mål og tæl ned – min vej er ikke den perfekte, men måske motivationen kan give dig kampgejst. Vil du med på rejsen?

Keep smiling,
Michelle  

Og for resten – kan du ikke vente, så kan du allerede nu bestille min bog, der netop handler om vejen til at nå sine mål. Du finder den her: https://keepsmiling.store/  

Share this post

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!