5e8e1761ec4a0079c94494d1_92332952_220762235871515_5496113281816854528_n

Jeg er fortvivlet – bange – hvad bringer fremtiden?

Jeg er normalt en type, der ved hvad jeg vil – jeg har et mål og arbejder benhårdt for det…. Hvad nu hvis jeg ikke længere aner hvad målet er ? Hvad fremtiden vil bringe – ?? Selvfølgelig kommer der masser af trithlon stævner, men for at være ærlig overfor jer og mig selv – ja så har jeg jo ikke 100 stævner tilbage og Markus skal da ha` sig en lillesøster eller lillebror en dag ( ..når man er så god til at lave børn – ja så forpligter det 😉 … hehehe…

Markus 10 måneder og 12 kg 😉

Så jeg syntes faktisk, at det er okay at være frustreret, fortvivlet, bange, ked af det…. osv. i disse dage og give udtryk for det. Vi er kun mennesker og dette er en hel ny hverdag for os ALLE! Og det er sgu skræmmende… Jeg har været igennem hele følelsesregistreret de sidste par dage – , grædt, råbt, givet op, smilet…. Jeg har sågar fældet en tåre (over et glas rødvin….. ) Normalt drikker og græder jeg yderst sjældent 😉 SÅ begge reaktioner er uhørt , men hvordan f… bliver vi ved med at smile!!!!

For mig handler det om at finde de simple ting, der kan gøre os glade (og som vi må…) og så gøre lidt mere af det….. Her tænker jeg ikke på rødvin, slik og pizza – men noget, der gør dig glad! Jajajaja de nævnte ” fødevarer” er lækre og giver da også en kortvarrig tilfredsstillelse og jeg har hørt der allerede er kommet et ” begreb”- kaldet ”Corona” kilo – men skal vi ikke blive enige om, at holde lidt igen – for de er dælme så svære at komme af med igen…. 😉 Og det ved jeg…..

Men det vi kan gøre er at være gode ved os selv og ved andre. Jeg ved godt, du ikke kan gå til frisør, få en ansigtsbehandling eller hvad ved jeg, – men så pak en taske – spis din mad i skoven, ved søen – i haven – hos et hold gode venner (på afstand) – gør noget, du ikke har gjort før, eller noget, som du har nedprioriteret alt for længe. Måske har du en en drøm, som du aldrig har fået gjort noget ved, – malet – skrevet poesi, dyrket yoga, hvad ved jeg. – noget, som fastholder dig i nuet, så du for en stund glemmer alle bekymringerne.

Det eneste der betyder noget er, at du bringer smilet tilbage i dit ansigt.

Keep Smiling!

Share this post

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!