5e89ca8bacdbb5600e3bfda0_bliv hjemme - michelle vesterby

Bliv hjemme…

Jeg må indrømme, at jeg har krudt i røven og sjældent sidder stille (nogle gange ville jeg ønske mig flere timer i døgnet…..) Og efter at være blevet mor – tænker jeg ofte tilbage på AL den tid jeg engang havde – Hvad fanden lavede jeg;) …… Kender du følelsen???

Efter at have fået Markus har en masse ting ændret sig i vores lille hustand – vi er gået fra at være to KÆMPE egoister til at være ”omsorgsfulde” forældre 😉 forstået på den måde, at nu drejer tingene sig ikke længere om OS, men om MARKUS! Jeg troede jeg var bossen – ja det er jeg ihvertifald ikke længere….

Folk har tit spurgt undrende, hvordan kan du få en hverdag til at hænge sammen som professionel udøver – og stadig være der nok for Markus. Forsømmer du ham ikke – med al din træning….. Hvorfor holder du ikke blot en ordentlig BARSEL og er MOR og så starter op….. JA fordi jeg er den bedste version af mig selv , når jeg er i balance , når jeg laver det jeg godt kan lide…. Faktisk – har træningen givet mig et langt større overskud – så når jeg var done – så var jeg 110% på..  JEG takker gud, Claus og mig selv for at Markus er en dejlig, glad og RUND dreng – så ingen kan pege fingre af, at han ikke har haft et godt første år af sit liv. Markus har – om nogen – oplevet så meget kærlighed fra bedste forældre, svigerinde, kusine osv. HAN er så tryg – tryg fordi han ved, at hans forældre er der, når han har brug for det.

Nå men det var faktisk slet ikke det jeg ville skrive om – jeg ville skrive om, hvordan det er at være forældre – professionel – have en mand, der også arbejder fuldtid i denne kære Corona tid – for jeg tænker rigtig mange af jer sidder med de samme problemer (lad os ikke kalde dem det – men dilemmaer….) Hvordan får man hverdagen til at hænge sammen – ? Og det er ikke nemt – jeg tror det vigtigste er, at tage en dag af gangen – en time af gangen og prøve at lade være med at plan lægge så meget -. Derved har jeg ihvertfald opdaget, at jeg mindsker stress. Før Markus ville jeg gerne have planlagt ALTING og jeg hadede, når mine planer blev ændret– når folk kom for sent ( …. Osv.) I dag har jeg tvunget mig selv til at stoppe planlægningen – altså det betyder ikke, at jeg ikke forsøger, men jeg har sagt til mig selv, at det er OKAY at jeg misser et træningspas – at jeg ikke når den veninde kaffedate som jeg elsker osv.

JEG KAN – VI KAN desværre ikke det hele….. Og nu på dag 16 i Corona krisen er jeg faktisk begyndt at ind finde mig med en mærkelig hverdag – uden svømning, fitness, cafe` ture,  og de ting jeg normalt holder meget af og indfundet mig med, at alt nok skal gå. Vi lever i vores lille bobble herhjemme– Markus, Claus og jeg – og det er faktisk dejligt. Jeg har valgt at ”byde” tiden velkommen – måske det faktisk var den barsel, jeg aldrig fik – den ro –som vi som familie havde brug for. Jeg vælger ”KEEP SMILING”, for jeg kan ikke ændre på fremtiden – jeg kan kun følge anvisningen – BLIV hjemme – og gøre mit bedste, for at være den bedste udgave af mig selv- både for min families – og for min egen skyld.

Share this post

Resent Posts

Endnu en skuffelse – endnu en udfordring at besejre!
22 marts 2021
Det er faktisk okay at bede om hjælp!
02 marts 2021
Tak for ny energi, overskud og masser af smil!
18 februar 2021
Et nyt kapitel
08 februar 2021
Om at gøre alting fuldt ud – men ”kun” på 80 %
28 januar 2021

Events

No event found!