16 ugers Powermom sommerklar

1 Step

Jeg ved som mor, at tiden er knap! Vi har alle andre end os selv at tage os af.
Det betyder nogengange at vi nedprioritere os selv og VORES sundhed!

1. Step er her hvor vi får lagt en solid plan som passer til DIN hverdag! – Vi har hjulpet tonsvis af mødre, med at få mere energi og overskud. Det gør blandt andet ved at lægge et godt fundament i vores opstartssamtale.

2 Step

Når vi har taget vores opstartssamtale og vi sammen er blevet klogere på din situation, skal du udfylde et spørgeskema.
Her vil vi blandt andet spørge omkring hvor meget tid du har til madlavning. Hvad dit budget er til madlavning – Samt hvilke præferencer du og din familie har.

Vi går nemlig meget op i, at den mad du skal spise på forløb er opskrifter som er familievenlige så ALLE kan spise sammen.

3 Step

Jeg ved at tid er det evige problem. Det er det også for mig i min halv travle hverdag.
Derfor kræver vi IKKE at du træner uanede mængder af timer i et træningscenter.

Vi tror på at alt bevægelse er aktivitet – som alt sammen bidrage til en mere energifyldt hverdag og ofte ofte hjælper til et holdbart vægttab.

Derfor har mange af vores klienter aktivitetsplaner.
Det kan fx. være en daglig gåtur – eller måske en tur på cyklen.

Vi finder sammen ud af hvilken af hvilken bevægelse DU synes bedst om.

4 Step

Noget af det absolut vigtigste i vores forløb, er at vi er voksne familiemennesker i øjenhøjde.
Vi har levet et aktivt liv altid og derfor bærer vores vaner en stor del af den måde vi i dag er på.

Jeg har altid været meget aktiv, og det er blevet en vane for mig.
Det er sammen tilgang jeg vil have med dig igennem dit forløb.
Du vil altså få en coach, der lever i nogenlunde samme omstændigheder som dig – og som forstår de udfordringer du kommer ud for i det daglige. Det er vores ypperste opgave at hjælpe DIG med at tackle de udfordringer – og sammen skabe de rammer og vaner der ultimativt vil birdrage til din personlige udvikling til en ÆGTE POWER MOM!

All-in-one
app

Skræddersyet kostplan​er

Med udgangspunkt i din hverdag og dine behov, laver jeg en kostplan til dig, så du får det optimale ud af din træning.

Træningsplaner tilpasset dig​!

Jeg tilpasser din træning til dine mål, og du får videoer tilsendt, så du kan se, hvordan du udfører øvelserne korrekt. Jeg tilpasser også din træning undervejs i forløbet ud fra vores trackingsystem i vores app.

Løbende personlig vejledning

Du kan altid få fat i mig, og jeg sender dig løbende små videoer og beskeder, så vi sammen holder gnisten og humøret højt.

Masser af støtte

eg kunne sagtens nøjes med at sende dig trænings- og kostplaner, men de er nemme at modtage, dog ofte svære at føre ud i livet. Derfor er jeg der for dig hele vejen – jeg sender videoer, skriver med dig og er altid til at få fat på. Det giver dig et kærligt skub i den rigtige retning, så vi sammen holder gnisten. Kom godt i gang

Michelle
Vesterby

Jeg er tidligere elitesvømmer, har en kandidat i Idræt & Sundhed fra SDU, og i dag er jeg professionel triatlet. Jeg ved altså alt om, hvad din og min krop har brug for. Alligevel har jeg selv dage, hvor jeg ikke orker at træne. Det er helt naturligt, selvom jeg ved, at jeg aldrig fortryder en træning, jeg har lavet. Derfor har jeg også en coach, der hjælper mig – det tror jeg på, at vi alle har brug for.

Vi lever i en verden, hvor alt skal være perfekt. Den illusion tror jeg ikke på – heller ikke, når det gælder kost og motion. Men jeg tror på, at vi ved hjælp af motivation, inspiration og stærke mål, kan nå hele vejen. Frygten for at fejle, må nemlig aldrig overskygge lysten til at lykkes. Vi mennesker kan nemlig meget mere, end vi tror, det handler blot om at fokusere på det rigtige. Det er en af mine mange genveje til målet, som jeg gerne deler med dig.

Min drivkraft og motivation har fået mig til tops og givet mig guldmedaljer om halsen til Ironmans i hele verden. Du behøver ikke at ville det samme, men vejen til at krydse mållinjen er ens – uanset, om det gælder et ønske om en livsstilsændring, vægttab eller en stærkere krop.

Keep Smiling