Michelle Vesterby's løbeskole

En personligt løbeskole, designet til at få dig godt i mål med din løbetræning! Et forløb som tager udgangspunkt i dit nuværende niveau og hjælper dig hele vejen med kost, træning og motivation.

Velkommen til mit unikke forløb specielt til mødre, som ønsker at komme i bedre form og skabe en sundere hverdag med mere overskud. Som mor forstår jeg præcist de udfordringer, du står overfor. Vi jonglerer mellem karriere, familieliv og vores eget velbefindende, og det er derfor, jeg er her for at støtte dig på rejsen mod en stærkere, sundere version af dig selv.

Noget af det unikke ved mit forløb er min daglige tilgængelighed via app’en. Jeg er med dig hele vejen, svarer på dine beskeder med personlige videobeskeder. Mine klienter siger ofte, at det giver dem motivation at vide at jeg er lige i lommen hele tiden.

Min erfaring som coach for mødre er efterhånden ret stor, og jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe mange kvinder med at opnå deres mål. Jeg har set, hvad der virker, og jeg tilpasser træningsprogrammer og kostplaner specifikt til dig og din families præferencer. Jeg forstår vigtigheden af praktiske, lækre måltider, der passer ind i din familie. Hvis dine børn ikke spiser tomater, så skal du jo heller ikke have opskrifter i din kostplan med tomater.

Hvis du ønsker en coach, der ikke kun forstår dine udfordringer som mor, men også er engageret i din succes på en helt personlig måde, så er jeg her for dig. Lad os sammen skabe en stærkere, sundere version af dig, der passer ind i din travle hverdag. Kontakt mig i dag, og lad os starte rejsen mod dit bedre jeg.

Velkommen til mit personlige forløb til dig, der gerne vil løbe – længere, hurtigere eller med mere overskud. Som triatlet/løber forstår jeg præcist de udfordringer, du står overfor. Vi jonglerer mellem karriere, familieliv og vores træning, og det er derfor, jeg er her for at støtte dig på rejsen mod dine løbemål. Jeg har stor erfaring med alt fra at løbe den første 5’er til ny PR på marathon.

Noget af det unikke ved mit forløb er min daglige tilgængelighed via app’en. Jeg er med dig hele vejen, svarer på dine beskeder med personlige videobeskeder. Mine klienter siger ofte, at det giver dem motivation at vide at jeg er lige i lommen hele tiden.

Min erfaring som coach for mødre er efterhånden ret stor, og jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe mange løbere med at opnå deres mål. Det vigtigste ved løberejsen er at vi holder dig skadesfri, og derfor arbejder vi både med dit løb, men også med styrketræning hjemme i stuen.

Hvis du ønsker en coach, der ikke kun forstår dine udfordringer, men også er engageret i din succes på en helt personlig måde, så er jeg her for dig. Lad os sammen skabe et solidt fundament for din udvikling som løber. Kontakt mig i dag, og lad os starte rejsen mod dit bedre jeg.

1. Step

Jeg ved at løbetræning kan virke uoverskueligt, hvor skal man starte? Vi læser en masse ting på nettet, men hvad skal man tro på?
Det betyder nogengange at vi farer vild, mister motivationen eller får en skade.


1. Step er her hvor vi får lagt en solid plan som passer til DIN hverdag og DIT mål! – Vi har hjulpet mange løbere, med at få mere glæde og gode oplevelser. Det gør vi blandt andet ved at lægge et godt fundament i vores opstartssamtale.

2. Step

Når vi har taget vores opstartssamtale og vi sammen er blevet klogere på din situation, skal du udfylde et spørgeskema.
Her vil vi blandt andet spørge omkring hvor meget tid du har til madlavning. Hvad dit budget er til madlavning – Samt hvilke præferencer du og din familie har.

Vi går nemlig meget op i, at den mad du skal spise på forløbet er opskrifter som er familievenlige så ALLE kan spise sammen. Hvis du ikke føler at du har brug for kostvejledning, så kan du se det som inspiration. Min erfaring er nemlig også at mange løbere, som ikke skal tabe sig, faktisk ikke får energi nok til at udvikle sig i løbeskoene.

3. Step

Jeg ved at tid er det evige problem. Det er det også for mig i min travle hverdag.
Derfor kræver vi IKKE at du løber 1 time hver dag, men vi tilpasser træningen med den tid du har i forhold til de mål du har. Der er ikke 2 løbere der er ens, og derfor er der heller ikke 2 forløb der er ens.

Vi tror på at alt bevægelse er aktivitet – som alt sammen bidrage til en mere energifyldt hverdag og for langt de fleste løbere kan en gåtur faktisk være rigtig god træning.

Skader er vores værste mareridt, derfor sender jeg dig også et sæt træningselastikker – så du har mulighed for at lave skadesforbyggende træning og let styrketræning hjemme i stuen. Det får du naturligvis også et program til.

4. Step

Du får en coach, som er med dig hele vejen. Jeg sender personlige videobeskeder til dig i app’en, så du hele tiden har mig med. Hvis du har spørgsmål til træningen eller har brug for gode råd, så kommer jeg eller mit team hurtigt med svar. Det er nemlig vores ypperste opgave at hjælpe DIG med at tackle de udfordringer – og sammen skabe de rammer og vaner der skal få dig i mål med dit løb.

All-in-one
app

Skræddersyet kostplan​er

Med udgangspunkt i din hverdag og dine behov, laver jeg en kostplan til dig, så du får det optimale ud af din træning.

Træningsplaner tilpasset dig​!

Jeg tilpasser din træning til dine mål, og du får videoer tilsendt, så du kan se, hvordan du udfører øvelserne korrekt. Jeg tilpasser også din træning undervejs i forløbet ud fra vores trackingsystem i vores app.

Løbende personlig vejledning

Du kan altid få fat i mig, og jeg sender dig løbende små videoer og beskeder, så vi sammen holder gnisten og humøret højt.

Masser af støtte

eg kunne sagtens nøjes med at sende dig trænings- og kostplaner, men de er nemme at modtage, dog ofte svære at føre ud i livet. Derfor er jeg der for dig hele vejen – jeg sender videoer, skriver med dig og er altid til at få fat på. Det giver dig et kærligt skub i den rigtige retning, så vi sammen holder gnisten. Kom godt i gang

Michelle
Vesterby

Jeg er tidligere elitesvømmer, har en kandidat i Idræt & Sundhed fra SDU, og i dag er jeg professionel triatlet. Jeg ved altså alt om, hvad din og min krop har brug for. Alligevel har jeg selv dage, hvor jeg ikke orker at træne. Det er helt naturligt, selvom jeg ved, at jeg aldrig fortryder en træning, jeg har lavet. Derfor har jeg også en coach, der hjælper mig – det tror jeg på, at vi alle har brug for.

Vi lever i en verden, hvor alt skal være perfekt. Den illusion tror jeg ikke på – heller ikke, når det gælder kost og motion. Men jeg tror på, at vi ved hjælp af motivation, inspiration og stærke mål, kan nå hele vejen. Frygten for at fejle, må nemlig aldrig overskygge lysten til at lykkes. Vi mennesker kan nemlig meget mere, end vi tror, det handler blot om at fokusere på det rigtige. Det er en af mine mange genveje til målet, som jeg gerne deler med dig.

Min drivkraft og motivation har fået mig til tops og givet mig guldmedaljer om halsen til Ironmans i hele verden. Du behøver ikke at ville det samme, men vejen til at krydse mållinjen er ens – uanset, om det gælder et ønske om en livsstilsændring, vægttab eller en stærkere krop.

Keep Smiling